Lirik lagu Prei Sayang - Nella Kharisma - Lirik Lagu

Latest

Selasa, 20 November 2018

Lirik lagu Prei Sayang - Nella Kharisma

Lirik Lagu Nella Kharisma - Prei Sayang
Lirycs Song Nella Kharisma - Prei Sayang
Lirik lagu Prei Sayang - Nella Kharisma


Uis suwe anggonmu ilang
Bareng ketemu uis mantenan
Tak lilo senajan gelo nemen
Jane kowe kecantol sinten

Ya wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok dilabrabi
Tiwas kesel yo mbok disemayani
Mergo neng kene aku
Akeh sing ngentriii...

Suwene lehmu ilang bareng ketok uis
Dadi manten janji mbok ra diaku
Jebul mbok piknik prei sayang
Yo wis pancen mekaten tak lilakno
Kowe dadi manten
Ora eling mien ngomong sayang
Saikine cintaku kau buang


Tresnoku sing gede mbok campakne
Tiwas tak enteni kowe rabi ro liyane
Mending kowe tak lalekne wae
Amergo aku
Karo kowe wis prei sayang.....

Wes suwe anggonmu ilang
Bareng ketemu wes mantenan
Tak lilo nadyan gelo nemen
Jane kowe kecantol sinten

Ya wis ra tak gandoli
Yen pancen mbok dilabrabi
Tiwas kesel yo mbok disemayani
Mergo neng kene aku
Akeh sing ngentriii...