Lirik Lagu Tibo Mburi - Via vallen - Lirik Lagu

Latest

Senin, 26 November 2018

Lirik Lagu Tibo Mburi - Via vallen

Lirik Lagu Via vallen - Tibo Mburi
Lirycs Song Via vallen - Tibo Mburi
Lirik Lagu  Tibo Mburi - Via vallen


Aku dewekan ning
Dalan prapatan
Sakwise kowe
Ngajak bubaran
Senajan loro nanging
Kudu tak terimo
Mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso terimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngeraksake sing tak rasakke
Sing penting kowe bahagia aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo- mugo olek ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Melaku nem wulan aku iseh dewekan
Krungu kabar kowe arep tunangan
Senajan loro nanging kudu tak terima
mugo wae sing apik nggo kowe

Saktenane atiku durung biso nerimo
Kowe gandeng karo uwong liyo
Kowe ora ngeraksake sing tak rsakke
Sing penting kowe bahagia aku gampang

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo- mugo olek ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Aku ngrti kowe ora gampang
Kadung suwe dewe bebarengan
Nangning gusti duwe dalan liyo
Kowe kudu lilo kowe kudu nerimo lan legowo

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo- mugo olek ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Duh Gusti paringono aku kuat ati
Mugo- mugo olek ganti sing luwih gemati
Elingo mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi