Lirik Lagu Buyar - Gafarock - Lirik Lagu

Latest

Selasa, 11 Desember 2018

Lirik Lagu Buyar - Gafarock

Lirik Lagu Gafarock - Buyar
 Lirycs Song Gafarock - Buyar 
Lirik Lagu Buyar - Gafarock


Buyar .....buyar mending ayo  buyar
Hubungane kelar
Saiki dudu pacar
Buyar ...buyar.....mumpung durung modyar
Ndunyo isih jembar
Kowe saiki mantan

Sak temene aku wis bosan karo kowe
Ngalor ngidul ngetan ngulon
Kudu ngeterne

Sak temene aku wis mbelenek karo kowe
Ngombak ngambek ngomal ngomel
Karo mbanting hp
Buyar..buyar ..pengen buyar wae

Reff:

Buyar...buyar.... mending ayo buyar
Hubungane kelar saiki dudu pacar
Buyar ...buyar.....mumpung durung modyar
Ndunyo isih jembar
Kowe saiki mantan

Saiki temene aku wis bosan karo kowe
Ngajak mlaku tuka tuku duitku digawe
Sak temene aku wis mbelenek karo kowe
Ngane salah ngono salah aku kudu piye
Buyar..buyar ..pengen buyar wae

Reff:

Buyar...buyar.... mending ayo buyar
Hubungane kelar saiki dudu pacar
Buyar ...buyar.....mumpung durung modyar
Ndunyo isih jembar
Kowe saiki mantan

Ha..a..a.a..a.a.a..a...
Ya....ya.....ya....ya
Ha..a..a.a..a.a.a..a...
Ya....ya.....ya....ya

Ojo buyar aku emoh buyar
Aku masih sayang janganlah kau putuskan
Ojo buyar aku emoh buyar
Tak sanggu sendirian
Tanpa dirimu sayang

Buyar...buyar.... mending ayo buyar
Hubungane kelar saiki dudu pacar
Buyar ...buyar.....mumpung durung modyar
Ndunyo isih jembar
Kowe saiki mantan

Buyar......................