Lirik Lagu Ra Nduweni - Sasya Arkhisna - Lirik Lagu

Latest

Minggu, 09 Desember 2018

Lirik Lagu Ra Nduweni - Sasya Arkhisna

Lirik Lagu Sasya Arkhisna - Ra Nduweni
Lirycs Song Sasya Arkhisna - Ra Nduweni
Lirik Lagu Ra Nduweni - Sasya Arkhisna


Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu
Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito
Kabeh tresnomu
Nangis nang atiku eling nelongso
Rasane naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesadingan
Saiki amung tak kangeni

Reff

Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Mangon soyo jeru sliramu
Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu

Aku iseh ora iso nglalekake sliramu
Nadyan ora biso nduweni
Rogomu lan tresnokmu
Nelongsone ati garise kudu nerimo
Perpisahan lan lungamu

Opo tresno ra kudu nduweni
Lan nyanding sliramu
Cobo rungokno sworo atiku
Mergo abot nyonggo pisah karo sliramu

Eling semono isih bebarengan
Nanging saiki wes ganti crito
Kabeh tresnomu
Nangis nang atiku eling nelongso
Rasane naliko kudu melepas lungomu
Nrimo kudu pisah naliko isih sayang
Nyapo ketemu yen akhire ra biso sesadingan

Reff

Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Tansah tak eling ning njero ati
Mangon soyo jeru sliramu
Saiki amung tak kangeni
Nanging ora biso nduweni
Nadyan ngelalekne jenengmu
Nanging soyo kepatri tresnamu