Lirik Lagu Panas Udan Mesem - Aminah Zahra - Lirik Lagu

Latest

Sabtu, 26 Januari 2019

Lirik Lagu Panas Udan Mesem - Aminah Zahra

Lirik Lagu Aminah Zahra - Panas Udan Mesem
Lirycs Song Aminah Zahra - Panas Udan Mesem
Lirik Lagu Panas Udan Mesem - Aminah Zahra

Nyawang biru langit adem
Semeler angin dino iki...
Magih tetep podo koyo
Jaman semono ison riko...

Guyon keloronan koyo
Singgono tanggungan
Sampek saiki mugi
Bareng selawase

Panas lan udan sing
Dadi alangan jangkah bareng
Mung bondo yakin
Mung bondo ikhlas
Mugio langgeng...

Son jalok tetep anteng
Jumenengo ojo kepincut
Gudo manise howo

Reef:

Panas sing dadi paran udan
Sing dadi alangan temepel
Nong riko atinson bungah

Bener hang aran kedanan
Sing mikir kidul lan wetan
Pokok semanding sampek lali mangan

Panas sing dadi paran udan
Sing dadi alangan temepel
Nong riko atinson bungah

Bener hang aran kedanan
Sing mikir kidul lan wetan
Pokok semanding sampek lali mangan

Panas sing dadi paran udan
Sing dadi alangan temepel
Nong riko atinson bungah

Bener hang aran kedanan
Sing mikir kidul lan wetan
Pokok semanding sampek lali mangan