Lirik Lagu Teman Rasa Kencan - Mala Agatha - Lirik Lagu

Latest

Selasa, 22 Januari 2019

Lirik Lagu Teman Rasa Kencan - Mala Agatha

Lirik Lagu Mala Agatha - Teman Rasa Kencan
Lirycs Song Mala Agatha - Teman Rasa Kencan
Lirik Lagu Mala Agatha - Teman Rasa Kencan

Reef:

Aku udu opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
Aku sepaneng kowe malah ngguya ngguyu

Tak trimo opo sing mok karepake
Kowe karo aku pancen wes dudu jodone
Aku punya sayang kau anggap teman
Ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

Aku punya rindu kau campakkan hatiku
Aku punya sayang engkau sia-siakan
Hatiku kadung wes terlanjur sayang
Banyak ku berkorban endinge engkau
Tinggalkan...

Reef:

Aku udu opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
Aku sepaneng kowe malah ngguya ngguyu

Tak trimo opo sing mok karepake
Kowe karo aku pancen wes dudu jodone
Aku punya sayang kau anggap teman
Ternyata cintaku bertepuk sebelah tangan

Aku punya rindu kau campakkan hatiku
Aku punya sayang engkau sia-siakan
Hatiku kadung wes terlanjur sayang
Banyak ku berkorban endinge engkau
Tinggalkan...

Reef:

Aku udu opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
Aku sepaneng kowe malah ngguya ngguyu

Aku udu opo-opo ning njero atimu
Konco mesra opo meneh konco turu
Mendem cinta ra mok anggep lorone atiku
Aku sepaneng kowe malah ngguya ngguyu

Tak biasa hidupku tanpa dirimu