Lirik Lagu Tresnoku - Reka Putri - Lirik Lagu

Latest

Jumat, 25 Januari 2019

Lirik Lagu Tresnoku - Reka Putri

Lirik Lagu Reka Putri - Tresnoku
Lirycs Song Reka Putri - Tresnoku
Lirik Lagu Tresnoku - Reka Putri

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayangku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Kowe wis tak wanti - wanti
Ojo nganti tinggal janji

Rasa cintaku ini
Hanya untuk dirmu
Tiada yang lain
Ku ya cuma untukmu
Sabarlah sayang
Percaya padaku

Tunggulah aku pasti
Datang untuk melamarmu
Memang aku sekarang jauh darimu
Tapi bukan berarti
Untuk meninggalkanmu
Sungguh tiada lagi yang seperti dirimu
Bila nanti kukehilanganmu

Reef:

Tresnoku kanggo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayang ku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Kowe wis tak wanti - wanti
Ojo nganti tinggal janji

Pi roso ing wengi iki
Lan tansah ora tak roso
Howo adem kang nembus rogo iki
Yen ketingan sliramu

Wong manis kusumaning ati
Wes kadung jeru roso kangen iki
Marang manis esemu

Pancen saiki aku adoh marang koe
Tapi bukan berarti aku ninggalake
Nangkene aku tekoso nyambut gawe
Golek duit disek ben iso ngelamar koe

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayang ku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Kowe wis tak wanti - wanti

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Rasa sayang ku nggo koe
Ra bakal ilang saklawase

Tresnoku kanngo koe
Ora ono sing liyane
Kowe wis tak wanti - wanti