Lirik Lagu Guyon Waton Version - Nelongso Atiku - Lirik Lagu

Latest

Minggu, 10 Februari 2019

Lirik Lagu Guyon Waton Version - Nelongso Atiku

Lirik Lagu Nelongso Atiku - Guyon Waton Version
Lirycs Song Nelongso Atiku - Guyon Waton Version
Lirik Lagu Nelongso Atiku - Guyon Waton Version


Ra iling janjine bien
Koe ninggal aku
Ora mikir - mikir

Tanpo masalah sing ono
Koe moro ngadoh
Gawe ati iki cidro

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku
ngiklasno awakmu

Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah
Tanpo aku ngroso salah

Reef:

Nelongso atiku
nanges ning batinku
koe ninggal aku
Tanpo sebab moro lungo

Yen wes ora sayang
Mending koe ngomong
Ojo moro - moro ngilang

Mili deres banyu moto
Ngiringi langkahku
ngiklasno awakmu

Mungkin iki wes garise
Aku kudu pisah
Tanpo aku ngroso salah

Reef:

Nelongso atiku
nanges ning batinku
koe ninggal aku
Tanpo sebab moro lungo

Yen wes ora sayang
Mending koe ngomong
Ojo moro - moro ngilang

Nelongso atiku
nanges ning batinku
koe ninggal aku
Tanpo sebab moro lungo

Yen wes ora sayang
Mending koe ngomong
Ojo moro - moro ngilang