Liirk Lagu Aku Lilo - Lagu Klenik Genk - Lirik Lagu

Latest

Kamis, 07 Maret 2019

Liirk Lagu Aku Lilo - Lagu Klenik Genk

Lirik Lagu Klenik Genk - Aku Lilo
Song Lyrics Klenik Genk - Aku Lilo
Lirik Lagu Klenik Genk - Aku Lilo

Ati iki uwes lilo
Iso nerimo kahanane
Loro iki wes ra
Tak rasake eveything
Is gonna be oke

Snajan aku isih tresno
Nanging ora iso mekso
Kabeh tak tompo
Nanti ikhlas legowo

Reef:

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal bali

Goleko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong ra..nduwe
Sing anane
Mung disepelekke

Roso iki raiso ngapusi
Sak lawase ora bakal lali
Kabeh coro wes tak coba
Anane mung soyo nelongso

Snajan aku isih tresno
Nanging ora iso mekso
Kabeh tak tompo
Nanti ikhlas legowo

Reef:

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal bali

Goleko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong randuwe
Sing anane
Mung disepelekke

Aku uwes lilo
Ati iki iso nrimo
Orasah nggoleki
Aku ora bakal bali

Goleko wong liyo
Sing iso ngluwihi tresno
Aku wong randuwe
Sing anane
Mung disepelekke

Mung disepelekke
Aku uwes lilo