Lirik Lagu Joko Mlarat - Cak Percil - Lirik Lagu

Latest

Kamis, 14 Maret 2019

Lirik Lagu Joko Mlarat - Cak Percil

Lirik Lagu Cak Percil - Joko Mlarat
Song Lyrics Cak Percil - Joko Mlarat
Lirik Lagu Cak Percil - Joko Mlarat

Wiwit biyen mulo
Aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo

Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo
Iki wes wancine kowe didaupke

Aku rekoso uripmu wis mulyo
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polokromo

Reef:

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Trenamu mung abang - abang lambe

Wiwit biyen mulo
Aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo

Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo
Iki wes wancine kowe didaupke

Aku rekoso uripmu wis mulyo
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polokromo

Reef:

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Trenamu mung abang - abang lambe