Lirik Lagu Kepathek - Suliyana - Lirik Lagu

Latest

Selasa, 05 Maret 2019

Lirik Lagu Kepathek - Suliyana

Lirik Lagu Suliyana - Kepathek
Song Lyrics Suliyana - Kepathek
Lirik Lagu Suliyana - Kepathek

Mergo nih sun sing biso
Nerimo welas riko
Dung mergo riko duweni jelo
Uga dudu kurang sempurno

Reef:

Dudu isun sing demen anane riko
Jujur isun sing biso nompo welas riko
Mulo sun sing tego gawe ngersulo
Mergo ati iki kepathek roso

Isun mageh dewekan
Durung duwe demenan
Nong ati iki mageh ono kapontan
Roso hang durung kalaksan

Reef:

Dudu isun sing demen anane riko
Jujur isun sing biso nompo welas riko
Mulo sun sing tego gawe ngersulo
Mergo ati iki kepathek roso

Dudu isun sing demen anane riko
Jujur isun sing biso nompo welas riko
Mulo sun sing tego gawe ngersulo
Mergo ati iki kepathek roso

Dudu isun sing demen anane riko
Jujur isun sing biso nompo welas riko
Mulo sun sing tego gawe ngersulo
Mergo ati iki kepathek roso