Lirik Lagu Putih Klawu - James Ap ft Syahiba Saufa - Lirik Lagu

Latest

Senin, 18 Maret 2019

Lirik Lagu Putih Klawu - James Ap ft Syahiba Saufa

Lirik Lagu James Ap ft Syahiba Saufa - Putih Klawu
Song Lyrics  James Ap ft Syahiba Saufa - Putih Klawu
Lirik Lagu James Ap ft Syahiba Saufa - Putih Klawu

Ileng jaman semono
Kawitane isun ketemu riko
Gawe janji keloro
Podo podo njogo ati lan roso

Susah lan seneng disonggo bareng
Saiki mung biso ngangen

Reef:

Putih kelawu mage sun simpen
Keneng sun sawange angger sun kangen
Putih kelawu lambang cerito
Demenane isun lan riko

Susah lan seneng disonggo bareng
Saiki mung biso ngangen

Reef:

Putih kelawu mage sun simpen
Keneng sun sawange angger sun kangen
Putih kelawu lambang cerito
Demenane isun lan riko.....

Putih kelawu mage sun simpen
Keneng sun sawange angger sun kangen
Putih kelawu lambang cerito
Demenane isun lan riko.....

Cukup diangen angen bae
Simpenen selawase
Putih kelawu lambang cerito
Demenane isun lan riko.oooo...