Lirik Lagu Rembulan - Puri Ratna - Lirik Lagu

Latest

Minggu, 03 Maret 2019

Lirik Lagu Rembulan - Puri Ratna

Lirik Lagu  Puri Ratna - Rembulan
Song lyrics  Puri Ratna - Rembulan 
Lirik Lagu  Puri Ratna - Rembulan

Rembulan ing wengi
Tansah hanyekseni
Endah paras manis
Esem lan guyumu

Kinambaring batin tan
Biso ngelaleke endah
Yati kang ma ora ono liyane

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah
Kelawan esemu amung kang mas

Hawaning njero batin
Pingin tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kang mas

Nadyan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan

Tatapan netramu nembus ing atiku
Agawe aku mung mikirne sliramu
Cahyaning rembulan kalah
Kelawan esemu amung kang mas

Hawaning njero batin
Pingin tansah sesanding
Yo mung karo kang mas
Atiku mung kanggo kang mas

Nadyan akeh bebalang
Ngalangi dalan katresnan
Iku pancen dalan supoyo
tresno iki bakal kasembadan