Lirik Lagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri - Lirik Lagu

Latest

Selasa, 02 April 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Cinta Wonogiri

Lirik Lagu Cinta Wonogiri - Didi Kempot
Song Lyrics Cinta Wonogiri - Didi Kempot
Lirik Lagu Cinta Wonogiri - Didi Kempot

Angin sore sumilir
Ing gajah mungkur
Ngawe - awe tresnane
Wong sing wis luntur

Seribu janji terlanjur
Ku jatuh hati
Kecewa aku kau khianati

Ora nyono ora ngiro ora ngimpi
Ra percoyo ra ngerti ra ngene iki
Birunya cinta tak lagi indah kurasa
Hilang ditelan pahitnya dusta

Reef:

Nengkene iki neng wonogiri
Nengopo kowe lali
Nengopo kowe cidro janji

Oh neng kene iki neng wonogiri
Tak tulis jenengmu seprene neng jero ati

Angin sore sumilir
Ing gajah mungkur
Ngawe - awe tresnane
Wong sing wis luntur

Seribu janji terlanjur
Ku jatuh hati
Kecewa aku kau khianati

Reef:

Nengkene iki neng wonogiri
Nengopo kowe lali
Nengopo kowe cidro janji

Oh neng kene iki neng wonogiri
Tak tulis jenengmu seprene neng jero ati

Nengkene iki neng wonogiri
Nengopo kowe lali
Nengopo kowe cidro janji

Oh neng kene iki neng wonogiri
Tak tulis jenengmu seprene neng jero ati