Lirik Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma - Lirik Lagu

Latest

Senin, 22 April 2019

Lirik Lagu Nutupi Laraku - Intan Rahma

Lirik Lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku
Song Lyrics Intan Rahma - Nutupi Laraku
Lirik Lagu Intan Rahma - Nutupi Laraku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo isoh yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku
Sing rung kulino...

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...

Iseh kuat ora ati ku
Terus sabar ming ngremuk
Aku sak jane nyikso batinku
Nanging neng ngarepmu
Aku tetep guyu nutupi laraku

Yen terus sabar aku uwes tau
Mangan ati kui mbendinaku
Cobo ngertio sing neng pikirku

Mungkin ono ati liyo
Sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing
Neng ngarep moto

Ati rasane loro
Aku trimo aku pengen
Pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso
Tresnamu nggo aku
Opo malah sandiworo
Kowe ngapusi aku

Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan
Tak tutupi laraku...