Lirik Lagu Vita Alvia - Paite Janji - Lirik Lagu

Latest

Rabu, 17 April 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Paite Janji

Lirik Lagu Paite Janji - Vita Alvia
Song Lyrics Paite Janji - Vita Alvia
Lirik Lagu Paite Janji - Vita Alvia

Umpomo nangis kuwi iso
Ngademo loro dodho
Aku bakalan nangis

Umpomo kowe eruh rasane
Opo seng tak rasake
Mestine kowe ngerti

Ibarate ngombe kopi
Roso paite nageki
Paite janjimu
Ngelarani ati

Sesek rasane sayang
Ngelarani ojo ngene carane
Aku wes tulus njogo
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku

Umpomo nangis kuwi iso
Ngademo loro dodho
Aku bakalan nangis

Umpomo kowe eruh rasane
Opo seng tak rasake
Mestine kowe ngerti

Ibarate ngombe kopi
Roso paite nageki
Paite janjimu
Ngelarani ati

Sesek rasane sayang
Ngelarani ojo ngene carane
Aku wes tulus njogo
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku

Aku wes tulus njogo
Roso tresnoku malah digawe
Catu diakhir penantianku